Ryen Helsehus

Fremdrift og nabokontakt

2 juli

Borring av energibrønner i fellesferien

avatar

Monica Hagen

2 kommentarer

Denne uka avsluttes rivearbeidene, og vi takker R3 Entreprenør AS for et godt samarbeid. Rivingen har blitt gjennomført på en sikker måte, uten fraværsskader eller skader på eiendom. Denne våren og sommeren har vært svært nedbørsfattig, og vi har måtte treffe en rekke tiltak for å redusere støvproduksjonen på plassen. På tross av dette har det tidvis oppstått noe støvproblematikk, og vi beklager ulempene dette har medført.

Nå går vi over i neste fase av prosjektet, som starter opp alt neste uke. Pga prosjektets strenge energikrav og miljøfokus, skal det hentes energi fra bakken for oppvarming. Det skal derfor borres «energibrønner» rundt omkring på tomta. Disse arbeidene vil foregå mandag tom. lørdag i uke 28, 29 og 30 fra kl 07:00-19:00. Grunnen til at disse arbeidene er lagt til fellesferien, er for å skjerme barna i barnehagen fra støy. Se Støydispensasjon for mer informasjon.

Ellers ønsker vi alle en riktig god sommer, og at godværet holder hele ferien 🙂

2 Comments

 • Atle Rovik

  kl 2:49 pm den august 4, 2018

  Det står i støydispensasjon at støyende arbeider skal avsluttes 31. juli og at lørdager skal benyttes til og med uke 30. I dag, lørdag 4. august i uke 31 borteseier det fortsatt med tilhørende støy. Dette er ikke i følge støydispensasjon og jeg forventer at arbeidet avsluttes straks.

  • Monica Hagen

   kl 6:47 am den august 31, 2018

   Hei Atle. Vi har søkt om en forlengelse av den opprinnelige støydispensasjonen, som omfatter støyende og svært støyende arbeider på hverdager (mandag-fredag). Denne er innvilget for støyende arbeider mellom 07.00 og 19.00, og sterkt støyende arbeider mellom 07.00 og 17.00 frem til 10.11.18. Vi vil altså ikke utføre støyende arbeider lørdager i tiden fremover.

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)